Ingyennet a Telenortól

A világ 2002 óta ünnepli az Internet Világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. A világnap alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózat használatát, sőt, a cég ügyfelei három népszerű TV sorozatot is kötelezettség nélkül nézhetnek a MyTV-n.

 

Május 18-án, az Internet Világnapja alkalmából a Telenor egy nem mindennapi ajándékkal lepi meg előfizetőit: az adatforgalom számlálók lekapcsolásával teret ad ügyfeleinek, hogy korlátlanul élvezzék a leggyorsabb Hipernet hálózat nyújtotta előnyöket és próbára tegyék a MyTV szolgáltatást. A szupergyors Hipernet lakossági kültéri lefedettsége országosan már 95% fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60%-án érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95%-án a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető.

 

A Hipernet élményt mára közel 1,2 millió ügyfél élvezi, a szolgáltató készülékkínálatában pedig már alsó- és középkategóriában is elérhetőek 4G-képes okostelefonok. A szolgáltató értékesítési trendjei is az ügyfelek nyitottságát és gyors internetkapcsolatra való igényét támasztják alá: tíz újonnan értékesített telefonból már nyolc okostelefon, ezek kétharmada pedig 4G képes, azaz alkalmas a Hipernet maximális sebesség-élményének kihasználására.

 

Ilyen gyorsaság mellett az okostelefonokon is pillanatok alatt töltődnek be a weboldalak, akadozás nélkül cseveghet a világ másik táján élő családtagjával és barátaival, de gond nélkül élvezheti a Deezer zene és a MyTV szolgáltatásait is. A Telenor első sorban okostelefonokra és táblagépekre szánt TV szolgáltatását, a MyTV-t is az Internet Világnapjára időzített akcióba vonja: május 18-án azok is díjmentesen, kötelezettségek nélkül belekóstolhatnak a mobil TV-zés élményébe, akik még nem rendelkeznek MyTV előfizetéssel! Három népszerű sorozat, a Breaking Bad, a House of Cards, és a Black List első része ezen a napon minden ügyfél számára ingyenesen elérhető, előfizetőinek az adatforgalmat ehhez a szolgáltatáshoz is ajándékba adja a szolgáltató.

 

„Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal, a szupergyors Hipernettel növelhetjük ügyfeleink életminőségét. Ezért hoztuk létre az igényekhez igazítható tarifacsomagokat, a valódi mobil-élményt nyújtó szórakoztató szolgáltatásokat, és fejlesztjük folyamatosan hálózatunkat, hogy mindezt bárhol, bármikor elérhetővé tegyük ügyfeleinknek. Az Internet Világnapján is a felfedezésre, a leggyorsabb Hipernet élmény korlátlan átélésére inspiráljuk ügyfeleinket.” – mondta el Mike Michel, a Telenor kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

  • Megosztom