Ingyenfilmek a Telekomtól

Különleges meglepetéssel várja ezen a hétvégén a ügyfeleit a Telekom MoziKlub. Előfizetőik április 18-19-én díjmentesen kölcsönözhetnek filmeket.

 

A hazai piacon elsőként bevezetett, folyamatosan frissülő és bővülő tartalmú filmkölcsönző-szolgáltatás segítségével több mint 1200 mozifilm, hollywoodi és mesesorozat várja a tévéképernyőn a filmkedvelő Telekom TV-előfizetőket (amennyiben IPTV és interaktív funkciót biztosító SAT TV előfizetéssel rendelkeznek) – április 18-19-én teljesen díjmentesen.

 

A MoziKlub növekvő népszerűségére jellemző, hogy havonta már több mint 100 ezer tartalmat kölcsönöznek a filmrajongók: köztük Disney Movie on Demand sikeres alkotásait (mese- és mozifilmeket, pl. John Carter, A Boszorkányhegy, Karib tenger kalózai 1-4.), változatos mesesorozatokat (pl. Dóra, a felfedező, SpongyaBob KockaNadrág, Lego Ninjago, A nagy ho-ho-ho horgász, Frakk stb.), vagy a magyar televíziózás klasszikusait. E hónaptól a Szupercella és Az éhezők viadala filmek is megtalálhatók a MoziKlubban.

 

Aki kipróbálta és a későbbiekben is szeretne korlátlan moziélményt otthonában, most kedvezményesen, 990 Ft-os havidíjért előfizethet a MoziKlub szolgáltatásra – Családi+HD TV díjcsomaggal történő együttes igénybevétel esetén, 1 vagy 2 éves hűségidő vállalása mellett.

  • Megosztom