Ingyenes mobilapp UPC Direct előfizetőknek

A Stingray Music zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető minden, Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára. Az applikációban 10 lejátszási lista zenéi hallgathatók korlátlanul Android és iOS platformokon.

 

„Azoknak a zenehallgató embereknek, akik útközben is szeretnék hallgatni kedvenc számaikat és szeretnének újabb és újabb műfajokat megismerni, a Stingray Music már bizonyította nélkülözhetetlenségét. A Stingray Music mobil alkalmazás által kínált zenehallgatási élmény attól válik egyedülállóvá, hogy a lejátszási listákat zenei szakértők állítják össze” – mondta el Mathieu Péloquin, a Stingray Digital Group marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke.

 

 

Stingray Music applikáció: nincs reklám, csak nagyszerű zene

 

· A Stingray Music alkalmazás egy reklámmentes szolgáltatás, amely kiegészíti a televízió szolgáltatóknál elérhető Stingray Music csatornákat.

· Az applikáció letöltésével a felhasználók ugyanazokat a zenei csatornákat hallgathatják útközben, amelyeket otthon is nézhetnek a TV-ben. Bárhol, bármikor.

· Száz zenei szakértő állítja össze a Stingray Music csatornáit.

· A lejátszási listák zeneszámaiban megtalálhatók a rock és pop, valamint a jazz és komolyzene leghíresebb előadói, továbbá napjaink sztárjai is, mint például Ariana Grande, Ed Sheeran a Coldplay vagy Avicii.

 

A hordozható eszközök mellett a szolgáltatás elérhető az előfizetők televíziós kínálatában is. A Stingray 10 digitális audio csatornát tartalmazó szolgáltatása a Medium TV, Medium HD TV, Plus HD TV, Medium HD Combo és Plus HD Combo csomagokban érhető el a 200 és 209-es csatornahelyek között.

 

Az alkalmazás iOS és Androig operációs rendszerű eszközökre is letölthető.

  • Megosztom