Ingyenes oktatási program marketingeseknek

A Httpool globális hirdetési hálózat oktatási platformja intelligens és könnyen navigálható online modulokon keresztül mutatja be a Httpool és az IMS digitális termékeit és azok hirdetési megoldásait. Az ingyenes program mostantól a magyar médiatervezők és marketingesek számára is elérhető. A Httpool célja, hogy a képzéshez egyszerű hozzáférést biztosítson minden digitális marketing szakember számára. Képesítés szerezhető többek között a Twitter, a LinkedIn, a Viber, a Twitch és a TripAdvisor platformokra.

A Httpool által képviselt platformok, – többek között a LinkedIn, Snapchat, Twitter – az elmúlt években az online tér első számú kommunikációs csatornáivá váltak. Ezek a felületek köztudottan nagyon felhasználóbarátok, ugyanakkor sok marketingvezető még sincs tisztában az általuk kínált lehetőségekkel. Annak érdekében, hogy ez változzon, az angol nyelvű képzések bemutatják az egyes platformok főbb tulajdonságait, azok hirdetési funkcióit, felhasználóik általános jellemzőit, mindezt közérthető stílusban, dinamikus animációkon keresztül. Valós esettanulmányok hozzák még közelebb a hirdetési megoldásokat.

A cég nemrég elindított oktatási programja (Httpool Education Program) folyamatosan frissül új tanulási modulokkal, esettanulmányokkal, és olyan további tartalmakkal, amelyek segítenek a mobil hirdetési platformok még könnyebb megértésében. A program minden olyan digitális térben dolgozó szakember számára hasznos lehet, aki szeretne naprakész maradni a legújabb trendekben, hogy még hatékonyabban tudja elérni célközönségét.

A program elődjét Dél-Amerikában indította el az IMS, a Httpool partnere. A régióban mára már több mint 12.000 szakember vett rész az programban.

  • Megosztom