Ingyen wifi a budai várban

A 25. jubileumi Budapest Borfesztivál látogatói nemcsak a finom borokat, de a WifiZone ingyenes és biztonságos internetezési lehetőségét is élvezhetik a Budavári Palotában. A fesztiválon regisztrálók a későbbiekben 52 állandó hotspoton csatlakozhatnak a kiemelt böngészési élményt nyújtó hálózathoz, ahová az elmúlt évben több mint 250 ezerszer léptek be a felhasználók.

 

„A korábbi években is az ACE Telecom biztosította a fesztivál vezeték nélküli hálózatát, de idén először a WifiZone-ba is beléphetünk a Budai Várban a finom borok kóstolása közben. Az egységes hálózatnak köszönhetően a már korábban regisztrált felhasználók okoseszköze a Borfesztivál területén is automatikusan csatlakozik majd a wifihez, akik pedig most használják először a WifiZone-t, a későbbiekben már az automatikus csatlakozás előnyeit élvezhetik. Reméljük, hogy minden látogató örömét leli majd a biztonságos és ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatásunkban” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója.

 

„Egy modern fesztivál ma már elképzelhetetlen jó minőségű internetkapcsolat nélkül. A látogatók szeretnek a kiállítók között online böngészni, képeket feltölteni a közösségi média felületekre, vagy üzenetekben megosztani élményeiket ismerőseikkel – persze okosan és mértékkel. Ehhez elengedhetetlen, hogy ingyenes, gyors és biztonságos vezeték nélküli internetet biztosítsunk számukra, ebben pedig évek óta a WifiZone a partnerünk” – mondta Zilai Zoltán, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom