Ingyen show-val csábít a Vodafone

Díjmentesen nézhetik a New York-i Global Goals Mobile Show-t a Vodafone ügyfelei a Mobil Vodafone alkalmazás segítségével. Az eseményen a házigazda Hugh Jackman mellett olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Rihanna vagy a Metallica. A koncert az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait bemutató egy hetes programsorozat záró eseménye lesz.

 

A Central Parkban megrendezésre kerülő koncert online streaming közvetítését a Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül adatforgalmidíj-mentesen, az egyes csomagokba foglalt adatkeret felhasználása nélkül élvezhetik az érdeklődők – derül ki a cég közleményéből. A koncertet élőben magyar idő szerint szeptember 24-én éjféltől vasárnap hajnali 4 óráig lehet nyomon követni, ezt követően pedig szeptember 25-és 26-án számos egyéb exkluzív tartalom mellett szintén díjmentesen lehet megnézi a show legérdekesebb részleteit az alkalmazáson keresztül.

 

A Vodafone, mint a fenntartható és felelős működés iránt elkötelezett vállalat, több más szolgáltatóval együtt örömmel csatlakozott az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljairól (Global Goals for Sustainable Development) szervezett New York-i Fenntartható Fejlődési Célok Hete eseménysorozathoz, hogy a minél többek figyelmét felhívhassa a globális célokra.

 

Az ENSZ 193 tagállama 2015. szeptember 25.-én fogadta el a 2030-ig megvalósítandó globális fenntartható fejlődési célokat. A rendezvénysorozat oldala, a GlobalGoals szerint „ahhoz, hogy 2030-ra felszámoljuk a szegénységet, hogy harcoljunk a klímaváltozás és az egyenlőtlenség ellen – már idén teret kell adni a nőknek, lányoknak, asszonyoknak, mert azok a célok, amelyek nekik megfelelnek, meg fognak felelni az egész világnak”. Éppen ezért a szervezők világszerte arra kérik a nőket, asszonyokat, lányokat, hogy hallassák a hangjukat és mondják el, valójában mit szeretnének elérni.

  • Megosztom