Ingatlanos Akadémiát indít a Duna House

Az ingatlanszakma népszerűsítése, elismertségének javítása és tudásanyagának bővítése érdekében indította el Akadémia 2.0 oktatási programját a Duna House. Az országos ingatlanközvetítő hálózatok közül így elsőként nyitotta ki tudásbázisát a piac felé, amelytől az elérhető munkaerő minőségének és mennyiségének pozitív változását várja a vállalat. Az ingatlanközvetítői OKJ képzés mellett tárgyalástechnikát, vevőkezelést és asszertív kommunikációt tanulhatnak az érdeklődők.

A Duna House Cégcsoport 2019 tavaszán döntött úgy, hogy évi több mint félezer értékesítőt támogató képzési palettájának kiemelt elemeit mindenki számára nyitottá teszi és elindítja Akadémia 2.0 programját. Ennek legfontosabb eleme a szakmai alapokat nyújtó és így rögtön felhasználható, piacképes tudást biztosító ingatlanközvetítői OKJ képzés, amely az ingatlanközvetítői tudás átadása mellett a jogi, műszaki és kommunikációs terület legfontosabb elemeit is lefedi. A 240 órás gyakorlati képzés elvégzése után az ingatlanközvetítői szakmában azonnali elhelyezkedés is lehetséges, amely a jelenlegi piaci környezetben igen vonzó lehetőség lehet a fiatalok és a karrierváltók számára.

„Az ingatlanközvetítő szakma folyamatos kihívásokkal küzd elismertsége és népszerűsége tekintetében is. A piacon lévő vállalatoknak, amelyek tényleges, használható tudással rendelkeznek, felelőssége és lehetősége egyben a szakma fejlődése érdekében lépéseket tenni.” – nyilatkozta Radó Tamás, a Duna House Cégcsoport oktatási területe, az Akadémia 2.0 oktatási vezetője. „A Duna House-nál úgy gondoltuk, hogy kinyitjuk 20 év ingatlanszakmai tudásunk kapuját és tényleges, aktív oktatással támogatjuk a szakma iránt érdeklődők és a már szakmában dolgozók képzését, fejlődését. Az eddigi teltházas OKJ képzéseink azt mutatják, hogy van igény és szakmai érdeklődés a képzésekre.

Az alapképzés mellett az Akadémia 2.0 szakmai képzésein a vevőkezeléssel, a tárgyalástechnikával, valamint az asszertív kommunikációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők, gyakorlati példákon, szituációkon és azok elemzésén keresztül. Ezek a területek az ingatlanértékesítő életében olyan pillérek, amelyek a jelen piaci helyzet legaktuálisabb kérdéseire keresik a válaszokat, és adnak megoldási javaslatokat.

Az Akadémia 2.0 plusz Kft. által biztosított OKJ Ingatlanközvetítő képzés (52 341 02) engedélyszáma E-001808/2018/A001.

  • Megosztom