Indulnak a VIASAT3 saját gyártású műsorai

Március 25-én indulnak a tavasz nagy dobásai a VIASAT3-on. Érkezik a 10 részes Ízig-vérig Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal a főszerepben, Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezésében. Jön az Ide Süss!, az ország nagy sütiversenye, ahol amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok csillogtathatják meg tudásukat, és ma debütál az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő legújabb évada is, celebcsapatokkal.

Ízig-vérig – országos tévépremier 21 órakor a VIASAT3-on

Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is. A gasztronómiában, izgalomban és szerelemben gazdag heti sorozat könnyed szórakozást ígér, ugyanakkor a történet tartalmas és bővelkedik a mondanivalóban, hiszen a mindennapi életben felbukkanó problémákat, konfliktusokat mutatja be: előtérbe kerül a városi és a vidéki élet kontrasztja, a generációk közötti ellentét és a férfi-női versengés, mindezt pedig megfűszerezi egy jó adag „nagyon magyar” hangulat és persze az ínycsiklandó ételek is.

Ide Süss! – országos tévépremier 20 órakor a VIASAT3-on

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében, aki frappáns megszólalásaival teszi még szórakoztatóbbá a produkciót. Anitát kutyája is elkísérte a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek.

Észbontók – országos premier 18 órakor dupla epizóddal a VIASAT3-on

A VIASAT3 tavaszi kínálatából nem hiányozhat a csatorna egyik legnagyobb sikere, a Televíziós Újságírók Díjának nyertese, az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő sem. A legújabb évadban ismét hírességek mutatják meg, hogyan tudnak az észbontók fejével gondolkozni. A vidám pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron, a celebcsapatokat pedig olyan hírességek erősítik, mint például Gáspár Laci vagy a Schobert házaspár, de jön Vasvári Vivien, Köllő Babett, Iszak Eszti, Dér Heni és Pumped Gabó is.

  • Megosztom