Indul az RTL Klub új show-ja

Ma este kerül képernyőre először az RTL Klub új show-ja, a Házasodna a gazda című műsor, melynek háziasszonya Lilu. Az első adásban bemutatkoznak a gazdák, akik közül a legtöbb szavazatot elnyerő férfiak kereshetik majd életük párját ősszel.

A Házasodna a gazda című valóságshow-ban gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, elvált, özvegy, agglegény férfiak keresik a szerelmet, a hölgyek azonban kivétel nélkül mind a nagyvárosi élethez, kényelemhez szokott nők.

 

A műsor nem mesterkélt, kreált világban zajlik, hanem a gazdák valóságos élőhelyén. Éppen ezért ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen szeretnénk bemutatni milyen a vidéki élet, mennyire kemény az állattartás és a mezőgazdasági munka, miközben persze a szórakoztatásról sem feledkezünk meg – mondta korábban a műsorral kapcsolatban Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere.

 

A műsor eredeti címe Farmer wants a wife – Ukrajnától Anglián át Ausztráliában és Dél-Afrikában is ment már, nagy sikerrel. A csatorna most mutatja be azokat a férfiakat, akik megfeleltek a kívánalmaknak, ősztől aztán több szerelmi történetet mutatnak be párhuzamosan. Szemben több, Magyarországon is látott valóságshow-val, ez inkább dokureality, hiszen ebben nem versengenek továbbjutásért a szereplők, és nem nevetni akarnak a szerkesztők. Ráadásul nem hirdetnek győztest sem.

  • Megosztom