Indul a TV2 új akciója

Új projektbe kezd a TV2. A Megasztár 6 egykori versenyzői, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila főszereplésével Magyarország, jövünk! című magazinműsor indul július 8-án a weben és a közösségi médiában, a képernyőn pedig rövid összefoglalókkal jelentkezik majd az országjáró műsor.

 

Vadonatúj nyári projekttel jelentkezik július 8-tól a TV2. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz.

 

„Ati és én ugyan nagyon jó haverok vagyunk, de a habitusunk eléggé különböző. Míg nekem lételemem a jövés-menés és a pörgés, addig ő szívesen elidőzik egy-egy helyszínen hosszabban is. Egyet ígérhetünk: odatesszük magunkat!” – mondta el Bozont a Mokkában.

 

A városlátogatásokból készült hosszabb terjedelmű videók a TV2 weboldalán napi rendszerességgel kapnak helyet, de a srácok a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. Emellett a TV2-n minden hétköznap, napszakonként egy alkalommal rövid összefoglalót láthatnak a nézők.

 

„Azon leszünk, hogy a nézőknek úgy mutassuk be a városokat, ahogy eddig még nem látták. Remélem minden korosztálynak tudunk újdonságot, érdekességet mutatni és kedvet kapnak ahhoz, hogy nyakukba vegyék az országot” – ígérte Talán Attila.

  • Megosztom