Indul a tavasz az RTL Klubnál – több saját műsor lesz

Tavaszi műsorrendre vált az RTL Klub a héten és a jövő héten, ez főleg késő este, illetve hétvégén hoz majd változásokat – derül ki a SorozatWiki összeállításából.

Hétköznap esténként egyelőre nem lesz változás, a szokott kínálattal jelentkezik a csatorna, vagyis a Fókusz után jön a Keresztanyu, majd A mi kis falunk ismétlése. Ezt követően viszont valamivel este 10 után más tartalom kerül képernyőre. Márciustól hétfőnként az Életünk története 2. évada érkezik az RTL Klubra. Friderikusz Sándor műsorában időutazásra indulnak a meghívott vendégek és a nézők. Kedden a Házon kívül, majd pedig 22:50-től a XXI. század – a legendák velünk élnek lesz látható – írja összeállításában a SorozatWiki.

Szerdánként jön a Nagy szám, ami a csatorna tavaszának egyik újdonsága lesz. A riportmagazint Kovács Patrícia vezeti majd és a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról.

A héten visszatér a Cápák között a harmadik évaddal, az üzleti showműsor február 25-én, csütörtökön este rajtol újra. A műsorvezető továbbra is Lilu, viszont érkezik egy új cápa, Fehér Gyulát Lakatos István váltja, aki a Bravogroup Holding ügyvezetője.

Szombatonként folytatódik A Tanár 3. évada, majd hamarosan érkezik A mi kis falunk 5. évadának folytatása. Vasárnap, február 28-tól pedig érkezik az Apatigris 2. évada, az új szezonra csatlakozik a sorozat csapatához Ónodi Eszter is.

  • Megosztom