Így ünnepli a forradalmat a Telenor

A nemzeti ünnep hétvégéjén, március 14-én és 15-én ingyenessé teszi a Telenor online tv-szolgáltatását; a MyTV által generált adatforgalmat ugyanis jóváírja a szolgáltatással rendelkező előfizetői számára.

Mindez különösen jó hír lehet a száguldó cirkusz rajongóinak, hiszen a 2015-ös idény első versenyét, az Ausztrál Nagydíjat épp ezen a hétvégén rendezik meg. Így például azok a Telenor-ügyfelek, akik rendelkeznek MyTV Alapcsomaggal és mobilinternet-előfizetéssel, díjmentesen kísérhetik figyelemmel a verseny szombat-vasárnap közvetített eseményeit.

Az ingyenes MyTV-hétvégével a Telenor lehetőséget szeretne kínálni ügyfelei számára, hogy kipróbálhassák a kötöttségek nélküli tévézés élményét.

Az online televíziós szolgáltatással az előfizetők már 25 csatorna élő adását követhetik, valamint több mint 2000 órányi sorozat és mozifilm közül választhatnak okostelefonon és táblagépen – legyen szó Android, iOS vagy Windows platformról vagy készüléktípusról –, tévén vagy számítógépen. Így a szeszélyes tavaszi időjárástól függően az előfizetők akár otthon, akár a szabadban is nézhetik a Forma–1-futamot, vagy kedvenc sorozatukat, filmjüket az előfizetett MyTV csomagjuknak megfelelően. A gondtalan tévézés élményét az is segíti, hogy a Telenor márciustól minden mobilinternetes ügyfele számára 4G hálózati hozzáférést biztosít.

  • Megosztom