A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Így tippeltek a médiások

Csupán Pajor Attila, a GroupM kereskedelmi és stratégiai igazgatója találta el Portugália Eb-győzelmét, míg a franciák döntőbeli szereplésére négyen tippeltek az általunk megkérdezett tizenöt médiapiaci szakember közül. Wales mellett sokan várták Magyarországot a torna meglepetéscsapatának, és nekik nem is kellett csalódniuk.

 

A Marketing&Media és az mmonline.hu a foci-Eb idején játékot szervezett, amelyben még az Európa-bajnokság kezdete előtt marketinges és médiás szakembereket kértünk arra, hogy többek között tippeljék meg, ki nyeri a kontinensbajnokságot, melyik lesz a meglepetéscsapat, valamint kíváncsiak voltunk az általunk megkérdezettek meccsnézési szokásaira is.

 

Összesen tizenöt médiapiaci szakembert kérdeztünk meg a sorozatban, köztük hat hölgy is válaszolt a kérdéseinkre. A tippelők közül egyedül Pajor Attila, a GroupM kereskedelmi és stratégiai igazgatója találta el Portugália Eb-győzelmét, akinek a pontos tipphez ezúton is gratulál a Marketing&Media magazin és az mmonline.hu csapata. Az általunk megkérdezettek közül öten is a németek végső győzelmét várták, négyen – Rácz Brigitta, Mátsik Emese, Gulyás János és Lőrincz Barbara – a franciákra tippeltek, míg volt, aki a spanyolok, az olaszok, valamint a belgák végső győzelmét várta.

 

A magyar csapatból Szederkényi Zita, Lengyel András és Rácz Brigitta favoritja kapusunk, Király Gábor, míg Pap Viktornak és Gulyás Jánosnak a portugálok ellen szenzációs gólt szerző Gera Zoltán a nagy kedvence, és mindenki reménykedett abban, hogy sikerül pontot szereznünk, vagy győznünk a torna alatt. Wales mellett sokan Magyarországot várták az Eb meglepetéscsapatának, és nekik nem is kellett csalódniuk.

 

A meccsek közben a szotyi és a tökmag volt a sláger, de jó néhány ropi és a sós perec is elfogyott szurkolás közben, csakúgy, mint sör, amelyből az általunk megkérdezettek 2-3 pohárral legurítottak a mérkőzések alatt. Szollár Domokos szerint egy meccs alatt lecsúszhat több is, unalmas találkozók alatt pedig még több, és volt, akinél a rozé és a fröccs volt a meccsek kísérője, Pajor Attila pedig pezsgőt bontott a magyar sikerek után.

  • Megosztom