Így nézhet olimpiát a neten

Nagyon jól indult az olimpia a magyarok számára, eddig három aranyérmet szereztek, és a hazai nézők nem panaszkodhatnak, elképesztő mennyiségű közvetítést követhetnek a tévében. Ha valakinek erre nincs lehetősége, akkor sincs gond, az M4 és M5 műsora is elérhető online, illetve további 12 extra csatornán is várja a nézőket az m4sport.hu.

 

Az M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik az idei olimpiáról. Ez összesen 750 órányi közvetítést jelent, amelynek több mint fele élő adás. Az M4 és az M5 műsora online is HD minőségben nézhető, sőt további 12 extra csatornával várja a nézőket az m4sport.hu. Az extra csatornákon az eseményeket élőben, kommentár nélkül lehet követni – derül ki az MTVA közleményéből.

 

Az m4sport.hu/rio2016 oldalon részletes menetrend található. Minden versenyszámnál magyar zászló jelöli, ha magyar sportoló versenyez az adott sportágban, ahogy az is kiemelve látható, hogy az adott esemény követhető-e az M4-en, az M5-ön, vagy valamelyik extra csatornán a 12 közül. Amennyiben az online közvetítést választja a látogató, egy kattintással máris a lejátszónál találja magát, de a streamek megtalálhatók az “ÉLŐ” menüpont alatt is. Az extra közvetítéseket televíziós minőségben lehet nézni, a rendszer pedig 100 ezer látogatót tud kiszolgálni egyszerre.

 

Ha valaki az olimpia részletes statisztikáival ismerkedne, akkor érdemes telepítenie az M4 Sport mobilalkalmazását, ami Magyarországon egyedülálló módon megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat. Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható értesítéseket tartalmaz.

  • Megosztom