Így készül a Valentin-napra a Viber

Ingyenes, magyar matricacsomaggal és Ámor csevegőrobottal készül a Valentin-napra a Viber. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának magyarországi felhasználói színes és szórakoztató formában, saját nyelvükön fejezhetik ki érzéseiket szeretteik felé.

 

Valentin-nap alkalmából ingyenessé tette egyik népszerű magyar nyelvű matricacsomagját a Viber. Az alkalmazás Matricaáruházában elérhető „Szerelemrandi” matricacsomag kedves, vicces és szerelmes karaktereket és kifejezéseket tartalmaz, hogy mindenki megoszthassa szeretteivel érzéseit február 14-én. Az app egy szerelmi kvíz csevegőrobottal is készül Valentin-napra, ami a Viber magyarországi Nyilvános Fiókjában, a Viber@Hungary-n érhető el a privát üzenet ikonra kattintva. A válaszok alapján a Viber Ámor chatbot szórakoztató tanácsokat ad az ünnepléshez. A Viber@Hungary Nyilvános Fiók emellett érdekes információkat is kínál a Viber nemzetközi és hazai tevékenységéről.

 

A Viber ezen kívül a legújabb magyar nyelvű Valentin-napi matricacsomagját is bemutatta: az „Édes Valentin” matricákkal a Viber tovább bővítette magyar nyelvű tartalmait. Az elmúlt hetekben olyan egyedi, romantikus hangulatú matricacsomagok jelentek meg az alkalmazásban, mint a „Lola és Legcat Mindörökké”, vagy a „Randi”. Ezt megelőzően három kreatív, téli témájú matricacsomag is elérhetővé vált a magyar felhasználók számára: a „Csodálatos Tél”, a „Karácsonyi hangulat” és a „Hóbagoly” mind a tél szépségeinek és az ünnepi időszak hangulatának kifejezéséről szólt.

 

„Magyarország az egyik leginkább aktív piac a régióban a Viber számára. Örömmel látjuk, hogy az elmúlt évben is jelentősen nőtt az itteni felhasználók száma. A Valentin-nap tiszteletére örömmel tettük ingyenessé az egyik kedvenc romantikus matricacsomagunkat. Hisszük, hogy az új matricák tovább erősítik az érzelmekkel teli ünnep hangulatát” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

  • Megosztom