Így kampányol a Soproni

Az újban is a megszokottat keressük mi magyarok – hangsúlyozza bevezető kampányával a Soproni új felsőerjesztésű Ale söre, a Soproni Óvatos Duhaj IPA.

 

„A Soproni Óvatos Duhaj IPA egy felsőerjesztésű, szűretlen sör. A jól ismert és megbízható Soproni minőségben készül, íze azonban egyértelműen különbözik a megszokott lagertől, de nem túl vad, könnyen iható, kellemesen keserű. Illata az aroma komlónak köszönhetően egyedi és különleges. Ezért építettük a kampányt arra az üzenetre, hogy mi magyarok szeretünk új dolgokat kipróbálni, új kalandokat átélni, új helyzeteket megismerni, de csak úgy, ha azért nem kell teljesen kimozdulnunk a komfortzónánkból” – hangsúlyozta Molnár Orsolya, a Soproni brand managere.

 

Ezért lett a kampány szlogenje: „Épp annyira különleges, amennyire nekünk jólesik”.

 

Kampányával a Soproni a változatosságot, a széles választékot igénylő fogyasztókat szólítja meg, akik folyamatosan keresik a lehetőségeket, hogy új ízeket próbáljanak ki. A kézműves sörök izgalmas ízvilágát a nagy gyártók egyenletes minőségével kínálja a sörbarátoknak.

 

Az IPA-t, amely már a kampány kezdete előtt a vártnál is jobb eladásokat hozott, tévéspotokkal, online bannerekkel és natív együttműködésekkel népszerűsíti a Soproni.

 

A kampány kreatív feladatait az ACG végezte, a médiavásárlásról a Starcom, a kampányt kísérő PR- és tartalommarketing kampányért az UNIOMEDIA felel.

 

 

Alkotók listája:

 

Megbízói oldal:

Megbízó: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Marketing igazgató: Zab Gábor

Senior brand manager: Molnár Orsolya

 

Ügynökségek:

Reklámügynökség: ACG Reklámügynökség

Kreatívigazgató: Nagy László

Art director: Tarján Péter

Szövegíró: Sallai Ervin

Group account director: Szalai Sára

Account manager: Herczeg Tímea

Médiaügynökség: Starcom

Médiatervező: Szántó Dóra

 

Produkcó:

Producer: Fehér Nikolett

Rendező: Kiss Rudolf Péter

Operatőr: Vecsernyés János

Gyártásvezető: Krékits Péter

Látványtervező: Ágh Márton

Rendezőasszisztens: Fazekas Zsolt Fidó

 

Utómunka:

Vágó: Lehel Olivér

Colorist: Gaál Lacó

VFX: Nagy Miklós (Melon Fx)

Zene: Fodor Máriusz

  • Megosztom