Így fesztiválozik az Auchan

A Sziget Fesztivál ideje alatt, augusztus 17-ig igazi fesztivál hangulatot teremt az Auchan óbudai áruházában, és ahogy minden évben, idén is bővített, a fesztiválozók igényeire szabott termékekkel és szolgáltatásokkal várja vásárlóit. Az áruház ebben a kiemelt időszakban csaknem az átlagos napi forgalom duplájára, naponta körülbelül 16 000-17 000 vásárlóra számít, a zavartalan kiszolgálás érdekében megemelt számú munkaerő áll a betérők rendelkezésére. Sőt, az ország 19 Auchan áruházában a készlet erejéig fesztivál jegyek is beszerezhetőek még.

 

Ismét fesztivál hangulatot teremt áruházában és közvetlen környezetében az óbudai Auchan a közelében megrendezett Sziget Fesztivál ideje alatt. Augusztus 10. és 17. között az III. kerületi áruház nagy árukészletekkel és széles választékkal várja a fesztiválozókat, akik így minden, a felhőtlen szórakozáshoz szükséges kelléket egy helyen szerezhetnek be. Az áruház ebben a kiemelt időszakban naponta körülbelül 16 000-17 000 vásárlóra számít, így a megnövekedett vásárlószám kiszolgálására külső munkaerőt alkalmaznak, illetve a többi áruházból és az Auchan Központból is érkeznek segítő munkatársak a vásárlók színvonalas kiszolgálása érdekében.

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legkeresettebb termékek ez idő alatt a kézi vízpermetezők, horgászszékek, sátrak, matracok és a polifoam, melyből több mint 1000 darabot értékesít ilyenkor az áruház. Az Auchan nagy hangsúlyt helyez a sátorozás további kiegészítőire is, így a fesztiválozók több féle kispárna, pléd és hálózsák közül válogathatnak majd. Szintén sok fesztiválozó keresi a különféle szeszesitalokat, chipseket, kekszeket, vitaminokat, illetve a gyorsételeket és hidegkonyhai termékeket, szendvicseket is. Emellett az áruház szélesebb grillkínálattal, napi menükkel várja a fesztiválozókat, a grillmenük már 499 forintos áron elérhetőek lesznek.

 

A Sziget Fesztivál ideje alatt kalapokból, sapkákból, papucsokból egyéb kiegészítőkből és napszemüvegekből készül szélesebb választékkal az Auchan Óbuda, emellett idén többféle változatból álló övtáska kínálattal is hozzájárul a gondtalan szórakozáshoz. Természetesen az esetleges rossz időre is gondol az áruház, így gumicsizma és esőkabát is megtalálható lesz a polcokon.

 

Ahogy minden évben, idén is lesznek az áruház területén akkumulátor töltőállomások, ahol a vásárlás ideje alatt mobileszközeiket tölthetik az áruházba betérők. Benépesül a parkoló is: többek között street-food és hideg fröccsöt kínáló kitelepülések várják a megfáradt bulizókat, emellett párakapuk, árnyékot biztosító óriás sátor, információs pontok, mobil toalettek és csomagmegőrzők állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

 

Az Auchan Óbuda a megszokott nyitvatartással, hétfőtől szombatig, reggel 5 órától 22 óráig, illetve vasárnap reggel 8 órától 20 óráig várja a vásárlókat. Azok, akik pedig még nem vették meg a belépőjüket a Sziget Fesztiválra, a 19 magyarországi Auchan áruház Vevőszolgálatain még megtehetik, ahol napi jegyeket is értékesítenek még a készlet erejéig.

  • Megosztom