Így változnak a foci közvetítések

A tavaszi szezontól kezdődően állandó idősávot kapnak az M4 Sporton a labdarúgó OTP Bank Liga közvetítései.

A Magyar Labdarúgószövetség (MLSZ) honlapján megjelent tájékoztatás szerint a mérkőzések általános kezdési időpontja szombat 17 óra, illetve 19.30 óra lesz – írja az MTI. Esetenként – és különösen indokolt esetben, amikor a program kiemelt nemzetközi sporteseménnyel ütközik – egy-egy találkozó ettől eltérő időpontra kerül, ez jellemzően a 14.30-as idősáv lesz. Az új ütemezés bevezetését azzal indokolják, hogy így minden érintett kiszámíthatóbb lesz a rendszer.

Az időjárási körülményeket a jövőben is figyelembe veszi az MLSZ versenybizottsága oly módon, hogy minden esetben a kedvezőbb idősávban kezdődjenek a tévében nem közvetített bajnokik.

A másodosztály, a Merkantil Bank Liga közvetítései a jövőben is vasárnap délután, jellemzően 14 órás kezdéssel indulnak a sportcsatornán tavasszal, majd a későbbi időszakban jellemzően 17 óra lesz a közvetített mérkőzések kezdése.

Az OTP Bank Liga közvetítéseit rendszeresen kétszázezernél is többen nézik, de például az előző idény utolsó fordulójának “bajnoki döntőjét”, a Budapest Honvéd-Videoton összecsapást több mint 340 ezer követte figyelemmel – írja az MTI az MLSZ honlap alapján.

A február 24-i, első tavaszi fordulóból a sportcsatorna a Videoton-Vasas, valamint a listavezető Ferencváros és a címvédő Budapest Honvéd egymás elleni találkozóját tűzi műsorra.

  • Megosztom