Így készül a húsvétra a Viber

A téli időszakban az emberek és az állatok is gyakran letargikus hangulatba kerülnek, de szerencsére megérkezett a tavasz, ahol mindenki jó kedvre derül, a növények virágoznak és a legtöbben játékos kedvükben vannak. A téli melankóliától szendevőknek érdemes felébredniük, ugyanis húsvét alkalmából a Viber egy hatalmas tojásvadászatra készül.

A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő platformja egy izgalmas játékra invitálja felhasználóit. A résztvevők egy szórakoztató játék keretében húsvéti tojásokat kereshetnek, amelyekkel értékes nyereményekre tehetnek szert. Az ingyenes, magyar nyelven is elérhető húsvéti matricacsomag letöltésével a felhasználók ünnepi üdvözleteket küldhetnek szeretteiknek. A csomaggal regisztrálhatnak egy húsvéti Chatbotra is, ahol a játék kezdődik. A Viber húsvéti kalandjának két kimenetele van, a játékos vagy megszerzi a matricacsomagot, vagy ha nem sikerül, ismét szerencsét próbálhat.

A húsvéti időszak alatt három különböző tojásra lehet bukkanni. Ha a felhasználó megtalál egy tojást, azzal felold egy kódot, amellyel megkaparinthatja az egyik fizetős húsvéti matricacsomagot. Amennyiben elkezdte használni a chatbotot, kiválaszthat egy játékmenetet a három közül, hogy a birtokába kerülhessen az értékes nyeremény.

A Community tagokat a Viber jól ismert és közkedvelt partnerei, a Glamour, a Rádió 1 és a Dumaszínház invitálja játékra. Mindegyik Community-ben egy elrejtett tojást találhatnak a játékosok az izgalmas tartalmak között. A felhasználó a Chatbotból kerül a partnerek Community-jébe, majd a Chatbot kérésére meg kell válaszolniuk, hogy milyen tojást találtak. A partnerek tojásai szintén el vannak rejtve a mókás játékban, amelyet a felhasználók a JÁTÉK gombbal érhetnek el.

A második lehetőségnél egy szórakoztató és lebilincselő játékkal játszhat a felhasználó, ahol tündéri nyuszik rejtettek el egy különleges tojást répák százai között a zöld mezőn. A különleges tojás megtalálására korlátlan lehetőség van.

Azok számára, akik nem járnak szerencsével a zöld mezők trükkös répáival, a Viber egy mentő lehetőséget ajánl fel. A játékot ugyanis 3 ismerős meghívásával is lehet teljesíteni, és így is bezsebelhető az ünnepi matricacsomag.

„Bízunk benne, hogy az ötlet, és az abból digitálisan megvalósított játék rengeteg örömteli pillanatot szerez felhasználóinknak. A jó hangulat megteremtése a Viber egyik legfontosabb alapértéke” – mondta Zarena Kancheva, a Viber kelet-közép-európai marketing és PR-vezetője, aki arra is felhívta a játékos kedvű felhasználók figyelmét, hogy a játéknak több kimenetele is van: „Ha elkezded a játékot, akkor vagy matricacsomagot nyerhetsz, vagy újrakezdheted.”

A húsvét a Vibernél a tojásvadászatról, a parádés tartalmakról és a legjobb játékokról szól, amelyekkel mindenki vagány matricacsomagokat nyerhet.

  • Megosztom