Így indul a Comedy Club új évada

Visszatérnek az ország legjobb standuposai a Comedy Centralra, ma este rajtol a Comedy Club legújabb évada. Az új szezont a csapat veteránja, Litkai Gergely nyitja, a következő hetekben pedig Csenki Attilával, Szobácsi Gergővel és Fülöp Viktorral is találkozhatnak a tévénézők.

Litkai Gergely önálló estjén a multinacionális cégek jellegzetes világába kalauzol minket, így a Karinthy-gyűrűs humoristával a végtelen prezentációk és diagramok sűrűjében tölthetünk egy órát.

Az örök felháborodott vidéki, Csenki Attila egy különösen releváns témában, a környezetszennyezés és a klímaváltozás kérdéseit boncolgatva nevettet minket október 18-án Az újrahasznosított férfi című önálló estjén.

Október 25-én a szakácsból építőmunkássá, majd végül humoristává avanzsáló Szobácsi Gergő társaságában vehetünk Idegzuhanyt, az est témái azok a villámcsapásként bekövetkező pillanatok, melyek sorsfordító hatással bírnak mindennapi életünkre.

Végezetül november 11-én csöngetnek be Fülöp Viktor Fogadóra című nevetésterápiájára, ahol egy gyakorló tanár szemszögéből láthatjuk az iskolai lét meghatározó elemeit – osztályozó konferenciától a szülői értekezletig – diákok és tanárok számára egyaránt garantált a jó hangulat!

  • Megosztom