Igazi sztárral erősít a SportKlub

Az idei kosárlabda szezon vadonatúj megvilágításba kerül a SportKlubon, az élő mérkőzéseket ezentúl a sportág hazai sztárja, a csatorna új állandó kosárlabda szakértője, Dávid Kornél elemzi majd a helyszínről.

„Azzal a lépéssel, hogy szakértőnek kértük fel Dávid Kornélt, egy új lendületet kívántunk adni a SportKlubon eleve húzóerőként számon tartott hazai kosárlabdának, ugyanis hiszünk abban, hogy ez a sportág hamarosan elnyeri méltó helyét a magyar sportéletben.” nyilatkozta Enyedi András, a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója. A nagykanizsai születésű Dávid Kornél a Honvéd és az Albacomp után 1999-ben szerződött a Chicago Bullshoz, egy évvel később a Cleveland Cavalierst és – féléves Albacompos időszakot követően – 2000 augusztusától a Toronto Raptorst erősítette, majd 2001 februárjától a Detroit Pistons következett. Dávid 109 NBA-meccsen 11-szer volt kezdő, és átlagban 5 pontot dobott.

 

Dávid Kornél mellett a SportKlub kosárlabda stáb többi tagja is frissül, többek között egy új műsorvezető személyében, aki nem más, mint a garantáltan provokatív Horti Gábor. „Nagyon várom már a közös munkát, hiszen tökéletes ellenpólusai vagyunk egymásnak, melynél nagyobb inspiráció nem kell a nagy dolgokhoz, azt gondolom. Mindazonáltal Dávid Kornélnál hitelesebb kosárlabda szakértőt nem találni a hazai piacon, így biztos lehetek abban, hogy a nézők a legjobbat kapják„ – nyilatkozta Horti az új szerepéről.

 

Dávid Kornél a stáb többi tagjával együtt személyesen utazik majd a mérkőzésekre, és a helyszínről jelentkezik be a stúdióbeszélgetésekhez. A rajongók tehát nem csak képernyőn keresztül, de élőben is találkozhatnak a kosárlabdasztárral.

  • Megosztom