Idén is keresik a legbátrabb nőket

Negyedszerre díjazza Magyarország legbátrabb nőit a WMN magazin. Tavaly a közönség és a szerkesztőségi zsűri szavazatai alapján Szalai Kriszta színművész és Himmer Éva, a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága alapítója kapta az elismerést. A SzuperWMN-díjakat idén is két – civil és közéleti – kategóriában adják át.

A SzuperWMN-díjjal immár negyedik éve ismerik el azon bátor nők tevékenységét, akik mernek lépni nemcsak a saját, hanem mások érdekében is, akik nem bújnak el a véleményükkel, segítik a társaikat, és felemelik szavukat számukra fontos ügyekért és emberekért.

„Talán sosem volt akkora szükség a civil kurázsira, a valóban fontos ügyek melletti bátor, nyílt kiállásra, mint ma” – mondta D. Tóth Kriszta, a díjat alapító WMN magazin tartalomigazgatója. „Itt és most olyan nők jelölését várjuk a közönségtől, akik nem elégszenek meg azzal, hogy a közösségi médiában kiírják a profilképükre, hogy »je suis«…, hanem valóban tesznek valamit a közösségért, amelyben élnek.”

A civil kategóriában október 14-ig bárki jelölheti ismerősét, példaképét, rövid indoklás kíséretében. A közéleti kategória jelölti listáját pedig – a hagyományokhoz híven – idén is a szerkesztőség állítja össze, majd közönségszavazás dönt a győztesről novemberben.

A SzuperWMN díjátadó gálát 2019. november 26-án rendezik a Müpa Fesztiváltermében.

  • Megosztom