Idén elmarad a VOLT és a Balaton Sound

Lemondtak a szervezők két jelentős fesztivál, a VOLT és a Balaton Sound idei megrendezéséről, a járványhelyzet alakulása miatt jövőre kerülhet majd sor az eseményekre. A már korábban megvásárolt belépők érvényesek lesznek a 2022-es rendezvényeken is.

A szervezők közlése szerint egészen eddig ők is arra készültek, hogy idén nyáron ismét összejöhet a két fesztivál Sopronban és Zamárdiban, azonban a járvány felborítottak ezeket a terveket. Ahogy közleményükben fogalmaztak, a Telekom VOLT Fesztivál a portfóliójuk legkorábbi eseménye, idén júniusra tervezték a nyitást. Mivel ez az időpont már nagyon közeli és a járvány harmadik hulláma még csak most tetőzik, végül azt a döntést hozták, hogy idén elmarad ez az esemény.

A közleményben utalnak arra is, hogy a jelenlegi helyzetben az sem látszott, hogy egyáltalán mikor tudták volna elindítani a kampányt és a jegyértékesítést. A szervezők jelezték azt is, hogy a fellépők idei listájával a szokottnál jóval korábban elkészültek, azonban a speciális helyzet miatt lehetőségük sem volt bejelenteni a sztárokat. Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója a közleményben utalt arra is, hogy nemzetközi turnék is sorra maradnak el a bizonytalanság miatt.

A két fesztivál online felületein is tájékoztatták már az érdeklődőket az idei rendezvények elmaradásáról, illetve arra is felhívták a figyelmüket, hogy a tavaly megvásárolt belépők automatikusan érvényesek a jövő évi fesztiválokra is.

  • Megosztom