HRBEST – indul a HR-szakma versengése

Ismét keresik a legjobb HR megoldásokat, meghirdették ugyanis a HRBEST 2020-at, a szervezők június 30-ig várják a nevezéseket.

A HRBEST a HR minden területén kiemeli és díjazza azokat a bátor és innovatív megoldásokat, amelyek sikeresebbé teszik a cégeket és jobbá a munka és a munkavállalók világát. A 2020-as pályázatot a székesfehérvári HR Fest-en jelentette be Tóth Gergely, a HR Fest alapítója.

A HRBEST nevezési kategóriái lefedik a HR legfontosabb területeit (toborzás, munkahelyi élet, HR innovációk, technológiai megoldások, kommunikáció), de közben előtérbe helyezik a jelen és a jövő HR-es kihívásait, valamint a menedzsment szempontokat (futureproof organization, HR innovation).

Új kategóriaként kiemelik a felnövekvő generáció bevonását. Díjazzák azokat a pályázatokat, akik felismerték, hogyan lehet bevonni és felkészíteni a jövő generációját az értékalapú gondolkodásra és a gyorsan digitalizálódó jövőben is segítik a munkavállalásukat, hogy gyermekeink ne csak elszenvedői, hanem alakítói legyenek a jövő munkaerőpiacának.

A HRBEST díjra hat kategóriában lehet nevezni:

Futurproof organizations

Life@Work – Development & Retention

Trendsetter HR – HR innovation

Future Generation

Talentshow – Attraction & Recruitment

UX – HR Technology

Az összes beérkezett pályázat versenyez kommunikáció kategóriában, a zsűri kiválasztja azt a projektet, amely a leghatékonyabban segíti a projekt megismerését a vállalat belső – vagy külső kommunikációjában.

A HRBEST zsűrijébe a HR-szakma legkiválóbb szakemberei, a HR-rel párhuzamos területek (kommunikáció, marketing) szakemberei mellett cégvezetők is meghívást kaptak.

A HRBEST döntőbe került munkái megjelennek a HR Fest-en október 15-én, a legjobb munkákat pedig folyamatosan bemutatják a csapat fórumain és média csatornáin.

  • Megosztom