Hot doggal kampányol a légitársaság

Az Air Canada Rouge járatok indulásához kapcsolódva Budapesten hot dog osztással egybekötött nyereményjáték is várja a jövőbeni utasokat.

 

Jó hír az Egyesült Államokba készülőknek, hogy mostantól nemcsak megfizethető áron, de Torontón keresztül, most egyszerűbben is repülhetnek a “szabadság földjére”, egyenesen Budapestről. Az Air Canada Rouge utasainak okmány- és biztonsági ellenőrzését, szűrését ugyanis a Toronto Pearson repülőtéren végzik, és ezt követi ugyanitt a pre-clearance eljárás, így az Egyesült Államokba tartó átszálló utasok kényelmesen és gyorsan, a zöld folyosókon keresztül léphetnek be az USA repülőtereibe.

 

Az Air Canada Rouge egyedülálló a Budapest Airport kínálatában, a kanadai légitársaság az egyetlen hosszú távú észak-amerikai járatot üzemeltető cég, mely ráadásul gyors és kényelmes belépést biztosít az Amerikai Egyesült Államokba. A Toronto-Budapest között heti hat alkalommal közlekedő járat idén május 19-én kezdte meg üzemelését Boeing 767-300ER típusú repülőgépével. A kizárólag nyári időszakban, szezonálisan üzemelő járat október 29-ig vár minden utast, aki kényelmesen és egyszerűen szeretne látogatást tenni Amerikába, továbbá a Karib-térségbe, Mexikóba vagy akár egész Latin-Amerikába is, ahová szintén kínál átszállásokat az Air Canada Rouge.

 

Az Air Canada Rouge járatok indulásához kapcsolódva a Bank Centerben és a Duna Tower irodaháznál május 25-26-án hot dog osztással egybekötött nyereményjáték is várja a jövőbeni utasokat. A kampány kreatív ügynöksége a Y&R, akik a koncepció kidolgozása mellett a megvalósításért is felelnek, a rendezvényt az Aldeacom szervezi, a PR-feladatokat pedig a NeoNoir PR látja el.

  • Megosztom