A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Hosszabbított a veszprémiekkel a Telekom

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány napja a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatával. A hosszabbítás mellett egy másik fontos bejelentés is történt a mai sajtótájékoztatón, kiderült, hogy Nagy László abbahagyja az aktív játékot és a klub sportigazgatójaként folytatja.

A pénteken aláírt megállapodás szerint a Telekom további három évig, a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját. A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat „otthonában”, a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek. A távközlési cég emellett a csapat többezres helyszíni szurkolói táborának szurkolási élményét digitális megoldásokkal támogatja, pl. lövéssebesség-mérővel, virtuális valóság (VR) alapú játékokkal, a csapatról való tájékozódást segítő digitális kioszkkal.

A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS küldést, valamint 5 GB adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínál a Telekom az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek. A szurkolói ajánlat sajátossága, hogy az igénybevételével az ügyfelek egyben kedvenc csapatukat is támogatják, mert a díjcsomagból származó bevétel 5%-át a Telekom – a szponzorációs díjon felül – a Telekom Veszprémnek adja, amit ők transzparens módon a szurkolóikra fordítanak.

A Telekom Veszprém csapata Magyarország legsikeresebb férfi kézilabdaklubja és rekordbajnoka, az alábbi eredményekkel büszkélkedhet: 25-szörös magyar bajnok, 27-szeres Magyar Kupa győztes, 3-szoros Magyar Szuperkupa győztes; 2-szeres KEK győztes, 2-szeres SEHA Liga győztes, 3-szoros Bajnokok Ligája döntős, 2-szeres KEK döntős, 2-szeres Bajnokok Ligája elődöntős és immár 5-szörös Bajnokok Ligája Final4 résztvevő. Emellett, 23 veszprémi játékos volt az év játékosa Magyarországon, 10 veszprémi játékos került be az év európai álomcsapatába, és 3 veszprémi játékos volt a Bajnokok Ligája gólkirálya.

Nagy László, aki az eseményen jelentette be visszavonulását, közle 200-szor szerepelt a magyar válogatottban. A kétszeres BL-győztes, EHF-kupagyőztes, háromszoros spanyol bajnok és kupagyőztes kézilabdázó a Veszprémmel ötször lett bajnok. A Szeged elleni bajnoki döntőn május 23-án és 26-án, illetve a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén június 1-jén és 2-án még pályára lép a Veszprém csapatában.

  • Megosztom