Hosszabbított a Microsoft és a Hello Event

Többkörös kiválasztási folyamatot követően találta meg BTL ügynökségi partnereit a Microsoft Magyarország. A vállalat 2018-ban lebonyolított meghívásos tenderét többek között a Hello Event BTL Ügynökség nyerte el, akik a rendezvényszervezési feladatok mellett egyéb BTL feladatokat is ellátnak majd.

Az ügynökség a vállalat márkáinak rendezvényeiért, szponzorációk aktiválásáért lesz felelős. A Hello Event a tendert már másodszorra nyerte el, és a közös munkát olyan események színesítették, mint a Future Decoded eseménysorozat, vagy éppen Satya Nadella magyarországi látogatása.

Az ügynökségek kiválasztásánál fontos szempontok voltak az erős és kiemelkedő referenciák, valamint az elmúlt évek pozitív tapasztalatai. A kiválasztott ügynökségek olyan stratégiát és koncepciókat tettek le az asztalra, amelyek megfelelően fogják a Microsoft Magyarország értékeit képviselni.

„A Hello Event csapata a minőség iránti elkötelezettségével, szenvedélyével és kreativitásával számos rendezvényünk sikeréhez járult hozzá az elmúlt években. Az ügynökségi tender egyik nyerteseként továbbra is számítunk rájuk eseményeink magas színvonalú megtervezésében és végrehajtásában” – Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország marketingkommunikációs vezetője.

  • Megosztom