A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Hosszabbított a Hankook és a Real Madrid

A Hankook Tire újabb három évvel, a 2022-23-as szezon végéig meghosszabbította szponzori együttműködését Európa legsikeresebb futballklubjával. Az abroncsgyártó a kiterjedt marketingjogoknak köszönhetően bővítheti jelenlétét a Santiago Bernabéu Stadionban, így rajongók millióit érheti el világszerte. A Hankook 2016 óta a Real Madrid CF globális partnere.

A prémium abroncsgyártó Hankook Tire az új évtized kezdetén meghosszabbította együttműködését Spanyolország top csapatával, a Hankook Tire új európai igazgatója, Sang Hoon Lee és a Real Madrid CF elnöke, Florentino Pérez jelenlétében. Az eseményre a nagy múltú Santiago Bernabéu Stadionban került sor, ahol a sikeres szponzori együttműködés alapjait is lefektették 2016-ban. Az új szerződés értelmében a Hankook mostantól az egész szezonra kizárólagos jogokat kap a központi LED tábla használatára, így korábban nem látott helyi és nemzetközi lefedettséget érhet el. A Hankook Tire ezen felül nagyobb felületen hirdethet a stadion környezetében, valamint számos off- és online tevékenység körében, amelyekkel az abroncsgyártó folyamatosan erősíteni szeretné globális márkajelenlétét.

A Hankook szponzori elköteleződése nemcsak a Real Madrid CF Primera Divisiónban (a spanyol első osztály) zajló meccseire vonatkozik, hanem a Copa del Rey spanyol kupabajnokságra, valamint a tizenháromszoros UEFA Bajnokok Ligája-győztes csapat nemzetközi hazai és vendégmérkőzéseire is.

A Hankook jól ismert prémium abroncsgyártó vállalat az autóiparban, jelenleg is számos nemzetközi hírnevű autógyártóval áll elsőszerelői partnerkapcsolatban.

Az abroncsgyártó marketingstratégiája többszintű – lokális, kontinentális és globális – szponzori tevékenységek együttes alkalmazásából áll. Így lehetőség van az egyes piaci helyzetek optimális integrációjára, a célzott reklámmal pedig a márkahűséget és a márka láthatóságát lehet javítani. A Real Madrid CF globális szponzorációja mellett a Hankook 2012 óta az UEFA Európa-liga aktív szponzora is. Lokális szinten többek között a Borussia Dortmundot, az AS Monacót és az SSC Napolit szponzorálja.

  • Megosztom