Hipernettel száguldanak a Megasztár-jelöltek

Szponzori megállapodást kötött a Telenor és a TV2, melynek keretében a mobilszolgáltató versenyzők által választott androidos okostelefonokat, valamint táblagépeket, laptopokat és mobilinternet elérést bocsát a Megasztár 12 döntősének rendelkezésére.

Az eszközök segítségével a versenyzők folyamatosan tarthatják a kapcsolatot a rajongókkal és családtagjaikkal. Emellett a Megasztár-jelöltek az élő adásokra való felkészüléshez szükséges multimédiás tartalmakhoz is gyorsan és könnyedén hozzájuthatnak majd a Telenor Hipernet hálózatán.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen sikeres, közel egy évtizede futó tehetségkutató műsor mellé állhatunk. Úgy gondolom, hogy a tehetségek támogatásával még többeknek mutathatjuk meg a mobilinternetezés valódi élményét. A Hipernettel az online szórakozás új világa nyílik meg, amely így minden eddiginél közelebb hozza majd a rajongókat és a fiatal énekeseket” – mondta Kallós András, a Telenor Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

 

„Büszkék vagyunk a Telenorral történt megállapodásra, melyre nem pusztán szponzorációként, hanem fontos tartalmi elemként is tekintünk. A Megasztár a szórakoztatáson és a tehetségkutatáson túl a megújulásról szól, éppen ezért a formátum sikeresen adoptálja a legmodernebb internetes és mobilkommunikációs vívmányokat” – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2 Marketing és Kommunikációs igazgatója.

 

Az élő adásban szereplő döntősök közös otthonában, a Mega-házban állandó kapcsolattartást biztosító Hipernet-sarkot alakít ki a Telenor. A széria végén pedig a szolgáltató táblagépet sorsol ki, hogy egy szerencsés szavazó is a legmodernebb eszközzel fedezhesse fel a Hipernet világát.

 

A TV2 és a Telenor összehangolja a Megasztárral kapcsolatos közösségimédia-aktivitását is. Többek között Facebook-kvízjátékkal és exkluzív tartalmakkal segítik elő, hogy a rajongók betekintést nyerhessenek a Megasztár kulisszái mögé.

  • Megosztom