Hihetetlen, mikre vágynak a netezők

Ön keresett minionos vibrátort vagy randibugyit az eMAGon? Az eMAG összegyűjtötte a tíz legkeresettebb keresőszót és a tíz legfurcsább keresési kísérletet tavalyi évből.

A 2017-es év sem telt eseménytelenül. Az eMAG tavaly a leglátogatottabb magyar webáruházzá nőtt a Similarweb adatai alapján, a kínálat pedig átlépte az egymillió különböző terméket, miközben a magyarországi raktár is jelentős bővülésen és fejlesztéseken ment keresztül. Az internetes vásárlás egyik előnye, hogy a vásárlóknak nem kell az üzlet polcai között kutatniuk a kiszemelt termékek után, elég a keresőbe beírniuk, hogy mire van szükségük és máris válogathatnak. Legalábbis legtöbbször. Az eMAG látogatói 2017-ben is aktívan használták a keresés funkciót az oldalon, összesen több mint 400 ezer keresőkifejezést használva.

Ez volt a tíz leggyakoribb keresőszó tavalyról:

laptop

tablet

porszívó

LEGO

mobiltelefon

TV

kávéfőző

iPhone

power bank

Huawei

A rengeteg kifejezés között azonban voltak olyanok is, melyek nem hoztak eredményt. Sok esetben az egyes márkák fonetikus átirata miatt, míg máskor elgépelések okozták az eredménytelenséget. Előfordult az is, hogy egy-egy keresést nem is feltétlenül azzal a céllal indítottak a felhasználók, hogy konkrét terméket találjanak, inkább csak amolyan próba gyanánt, vagy egyenesen viccnek szánták a lekérdezést.

Az eMAG.hu motorja mindenesetre ezeket is rögzítette, íme a szerintünk legkreatívabb 10 keresőkifejezés 2017-ből:

Játék sokkoló gyerekeknek

Buta telefon

Gyerekágy kicsit nagyobbaknak

Autót keresek

Minionos vibrátor

céklalé

Huawei beledugós

randibugyi

újracsomagolt gyerek

Zsófinak ajándék

Az eMAG 2018-ban is rengeteg kedvezménnyel, nyereményjátékkal és több mint egymillió termékkel várja a vásárlókat.

  • Megosztom