Hévízre utazna? – Van egy jó hírünk

Tovább bővült a kínálat Hévízen, egy több mint kétszáz vendég elhelyezésére alkalmas új négycsillagos hotel nyílt a településen, egy évek óta üresen álló szállodaépület átalakításával.

 

A Bonvital Wellness és Gastro Hotel 90 szobával, két étteremmel és saját wellneszrészleggel rendelkezik, a szállodában több mint 60 alkalmazottat foglalkoztatnak – írja tudósításában az MTI. A magyar tulajdonban lévő szálloda kialakítására az elmúlt másfél évben egymilliárd forintot fordítottak. Az üzemeltetést a számos hotel működtetésében tapasztalatot szerzett Accent Hotels lánc végzi.

 

A tófürdőtől néhány lépésre található szálloda épülete három éve üresen állt. Az 1980-as évek végéig SZOT-üdülőként üzemelt az itt álló épület, ami ezt követően a szomszédos Panoráma Hotel részeként működött, majd a 2010-es évek elején elindult az újjáépítése. A mintegy öt évvel ezelőtt már önálló szállodaként újranyitott hotel azonban anyagi viták miatt csak néhány hónapig üzemelt, majd három év után most új tulajdonossal indította el szolgáltatásait.

  • Megosztom