Házhoz mennek a Vodafone tanácsadói

A jövőben személyes tanácsadónál tájékozódhatnak a legújabb lehetőségekről a Vodafone szolgáltatásait igénybe vevő kkv-k.

 

Ma már nem kérdés, hogy az internet és az egyéb telekommunikációs szolgáltatások használata létfontosságú minden vállalkozás számára, legyen az multinacionális nagyvállalat, vagy csupán néhány főt alkalmazó kisvállalkozás. A kisebb cégek azonban a legtöbb esetben nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy egy olyan, a saját működési területektől sokszor távol eső területen is szakértővé képezzék magukat, amilyen a telekommunikáció, így gyakran előfordul, hogy nincsenek tisztában azokkal a sokrétű lehetőségekkel, amelyeket a mobilszolgáltatók képesek nyújtani nekik.

 

Ezt felismerve indította útjára a Vodafone kis- és középvállalkozói személyes tanácsadói hálózatát néhány évvel ezelőtt, amelynek több mint 150 tagja az ország egészét lefedi. Így legyen szó egy mátészalkai pékségről vagy egy siklósi motelről, a Vodafone Telekommunikációs Partnerei minden esetben 48 órán belül fel tudják keresni a személyes tanácsadásra jelentkező céget. A mostani kampányban ezt lehetőséget szeretnék megismertetni az ügyfelekkel.

  • Megosztom