Hatalmasat ment az Aranyélet az HBO GO-n is

Az HBO összeállította, hogy melyek voltak a legnépszerűbb tartalmak az idén az HBO GO-n. Az OTT platformon a sorozatok között tarolt az Aranyélet, de még a legnépszerűbb filmek közé is bekerült a werkfilmje.

A sorozatok kategóriában az Aranyéletet a Margaret Atwood regényéből készült A szolgálólány meséje, illetve a Westworld című széria követte idén az HBO GO-n a magyaroknál. Érdekesség, hogy az Aranyélet több lejátszást generált, mint az azt követő két sorozat összesen. A Trónok harca a negyedik lett, míg az Agymenők egyik főszereplőjének gyerekkoráról készült Az ifjú Sheldon című széria az ötödik helyen végzett.

A filmek között a Harry Potter univerzumot tovább építő Legendás állatok és megfigyelésük hozta a legtöbb letöltést idén, míg a második és harmadik helyen két magyar alkotás végzett, a Kincsem és az Így készült az Aranyélet 3. Érdekesség, hogy a magyar sorozat werkfilmje igazi blockbustereket is megelőzött.

A gyerekeknek szánt szériák között a SpongyaBob Kockanadrág volt a legnépszerűbb idén az HBO GO-n, a Mancs Őrjárat és a Mása és a medve előtt. A gyerekeknek szóló filmek között pedig a Coco, a Bébi úr és Az Emoji-film című alkotások végeztek az első három helyen.

  • Megosztom