Hatalmas újítás a Messengeren

A Messenger célja az elérhető legjobb üzenetküldő szolgáltatás megteremtése. Ez Magyarországon ma már elérhető Facebook-fiók nélkül, egy telefonszám megadásával is.

 

A fejlesztésnek köszönhetően mostantól még többen élvezhetik a Messenger nyújtotta előnyöket – ideértve a fénykép- és videoküldést, a csoportos csevegést, a hang- és videohívást, a matricákat és a többi lehetőséget. Mindehhez most már csupán a telefonszám megadására van szükség.

 

A következőket kell tenned:

  • A Messenger üdvözlőképernyőjén mostantól fel fog tűnni egy „Not on Facebook?” / ”Nincs Facebook fiókod?” feliratú gomb

  • Rákattintva már mindössze a neved, telefonszámod megadásával és egy fénykép feltöltésével is regisztrálni tudsz a szolgáltatásra

 

Akik rendelkeznek Facebook fiókkal, azoknak számos előnye származik abból, ha a Facebook adataikkal regisztrálnak a Messengerre. Egyszerűen küldhetnek üzenetet Facebook-barátaiknak és ismerőseiknek, hozzáférhetnek Facebook-üzeneteikhez, és kihasználhatják a mobil eszközökről, a weben keresztül és tabletről is elérhető üzenetküldés előnyeit.

  • Megosztom