Hatalmas buli készül Villányban

Az ötéves Gere Jazz Fesztivál egy őrült latin fiestával ünnepel május 10-11-én Villányban, a sztárvendég a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója, énekese és annak új együttese lesz.

 

Egy fesztivál életében öt esztendő nem rendkívüli idő, mégis okot ad az ünneplésre, ezért a soron következő, V. Gere Jazz Fesztivál a latin fiesta tematika köré épült. Az eseményen illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal. A vendégek képzeletben egy Villány mediterrán levegőjénél is forróbb világba repülhetnek kert partink keretén belül, aminek ezúttal is Gere Attila Pincészete ad helyet.

 

Az évfordulós fesztivál idei sztárja a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója és énekese, Mark Reilly, aki a hollandiai New Cool Collective zenekarral társult, hogy közösen rögzítsék a 2016 elején megjelenő, ‘The Things You Love’ című stúdióalbumot. Villányban megszólalnak a frissen kiadott lemez válogatott szerzeményei, amelyeket lépten-nyomon megközölnek a kultikus Matt Bianco zenekar legnagyobb világslágerei, mint például a “Whose Side Are You On?”, a “More Than I Can Bear”, a “Half A Minute” vagy a “Get Out Of Your Lazy Bed”. A kilenctagúvá bővült népes együttes fellépésének kuriózuma, hogy ez a felállás és műsor Magyarországon az V. GERE Jazz-Fesztiválon debütál.

 

 

Program:

 

2016. június 10. péntek

18:00 óra: Kapunyitás

19:00 óra: Enyedi Sugárka JazzTett

21:00 óra: Ricardo Salsa Club

 

2016. június 11. szombat

17:00 óra: Kapunyitás

18:00 óra: Pátkai Rozina Quintet

20:00 óra: Barrio Latino

22:00 óra: Matt Bianco (Mark Reilly) & New Cool Collective

 

  • Megosztom