Hatalmas TikTok közönségtalálkozót szerveznek

Minden eddiginél nagyobb TikTok és influencer közönségtalálkozó készül idén szeptemberben az Akváriumban, ahol a legismertebb hazai TikTok (Musica.ly) sztárok jönnek össze a rajongók kedvéért. Ott lesz többek között Fogarasy Molli, Szender Milán, Whisper Ton, Ritzl Márk és Hollósi Jázmin is, így a szervezők hatalmas érdeklődésre számítanak.

2018-ban a rendőrség vetett véget egy közönségtalálkozónak, ahol három Musical.ly sztár várta a rajongókat. Az eseménynek a nemvárt érdeklődés vetett véget, a találkozó teljesen elmaradt.

„A botrány motivált minket arra, hogy csináljunk egy jól működő, szervezett és biztonságos közönségtalálkozót, ahol minőségi programot ígérünk a résztvevőknek. Hatalmas érdeklődésre számítunk, ezért két napra osztottuk szét a programokat” – mondta el Dévalt Ákos, a rendezvény egyik szervezője.

A közönségtalálkozóra összesen közel 30 vlogger és TikTok sztár hivatalos, többek között Fogarasy Molli, Szender Milán, Whisper Ton, Ritzl Márk, Hollósi Jázmin, Csecse Attila, Papp Inez Hilda, Viszkok Fruzsit és A Brodapestes csapata. A rajongók nemcsak fotókat készíthetnek a kedvenceikkel, a TikTok sztárok flashmobbal készülnek, és kerekasztalbeszélgetésekben vesznek részt, ahol a social média legnagyobb veszélyeiről és saját jövőképükről is beszélgetnek.

  • Megosztom