A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Hatalmas bulira készülnek a Bajnokok Ligája döntő megnyitóján

Az Imagine Dragons zenél a Pepsi rendezésében megvalósuló 2019-es UEFA Bajnokok Ligája döntő megnyitóján. A Radioactive és a Thunder című ütős slágerekről ismert Grammy-díjas rockzenekar június elsején, szombaton lép színpadra a madridi Metropolitano Stadionban.

A Spotifyon 2018-ban legtöbbször streamelt, és világszerte hatalmas rajongótáborral büszkélkedő Imagine Dragons szedi szét a stadiont egyedi hangzásával és szétrobbanó energiájával izzítva be a rajongókat a meccs kezdete előtt.

Idén negyedik éve rendezi a Pepsi az UEFA Bajnokok Ligája döntő nyitóünnepségét a zene, a szórakoztatás és a sport világának ötvözésével, a zeneipar legnagyobb nemzetközi szereplőinek lehengerlő előadásával. A tavalyi évben a popsztár, Dua Lipa minden rekordot megdöntő előadását láthattuk, a 2019-es nyitóünnepséget pedig olyan nagyszabásúra tervezik, amilyen az UEFA Bajnokok Ligája döntőjében még soha nem volt látható. A lenyűgöző pirotechnikának és speciális effektusoknak köszönhetően látványos és magával ragadó zenei előadással fognak a rajongók kedvében járni.

Az idei döntőt június 1-jén, Madridban, a Metropolitano Stadionban rendezik, és világszerte több mint 200 országban közvetítik, míg a Pepsi által prezentált UEFA Bajnokok Ligája döntő megnyitóünnepséget 10 perccel az európai klubfutballszezon legrangosabb mérkőzése előtt rendezik meg.

Az UEFA Bajnokok Ligájával történő folyamatos szponzori együttműködésén túl a Pepsi idén elindította a nemzetközi FOR THE LOVE OF IT címkével és platformmal fémjelzett globális kampányát Leo Messi és Mohamed Salah közreműködésével. A kezdeményezés célja a márka labdarúgás iránti szeretetének felélesztése, és hogy megmutassák, a Pepsi ízélményért milyen messzire képes elmenni az ember.

Mindezen túl a Pepsi rajongókat fogad a madridi UEFA Bajnokok Fesztiválján, amely tovább fokozza a mérkőzés előtti izgalmakat. A fesztivál a nagyközönség előtt is nyitva áll és a négy nap alatt számos zenei programmal rukkol elő olyan vezető előadókkal, mint például a népszerű Dimitri Vegas & Like Mike formáció.

  • Megosztom