Hasznos játék a K&H-tól

Játékos formában készít fel a nyugdíjas évekre a K&H Biztosító újdonsága: a pénzintézet egy új platformon igyekszik még közelebb hozni a nyugdíj témáját a fiatalokhoz, a tapasztalatok szerint ugyanis nőtt a fiatalok aránya az időskorra takarékoskodók körében. A microsite-on szemléletes, interaktív grafikák segítenek eligazodni a nyugdíj útvesztőjében, a nyugdíjkalkulátorral pedig bárki kiszámolhatja, hogy várhatóan mekkora állami nyugdíjra számíthat, valamint, hogy mennyit kellene félretennie havi szinten az anyagilag gondtalan nyugdíjas évekre. A tudásukat egy játékkal is tesztelhetik az érdeklődők.

Hogyan fogok megélni a fizetésem harmadából? Ki fedezi majd a nyugdíjamat? Többek között ezeket a fontos kérdéseket teszi fel a K&H nyugdíjakkal foglalkozó edukációs felületén. Az új online platformon a látogatók interaktív grafikák segítségével, érdekes tényeket és statisztikákat olvasva kapnak képet a magyar nyugdíjrendszer sajátosságairól. A nyugdíjkalkulátor segítségével pedig az életkor, a jelenlegi átlagfizetés alapján becslést kapnak arra, hogy körülbelül mekkora havi nyugdíjra számíthatnak, illetve azt is megtudhatják, hogy mennyit kellene az anyagilag gondtalan nyugdíjas évekért félretenniük. A megszerzett tudásukat és a nyugdíjas évekre való felkészültségüket egy online játékban tesztelhetik is az érdeklődők.

Az új platform a fiatalokat célozza meg: minél hamarabb kezd ugyanis valaki takarékoskodni, annál jobb, így ugyanis viszonylag kis havi megtakarítással is jelentős összeget lehet felhalmozni. A K&H Biztosítónál ráadásul egyre több a fiatal az ügyfelek között: a teljes állomány 24 százaléka köthető hozzájuk, szemben a korábbi 17,5 százalékkal. A társaságnál egyébként a múlt évben és az idén – május végéig – közel 63 százalékkal nőtt a nyugdíjbiztosítási szerződések száma, ami a jelenlegi állomány 39 százalékát jelenti.

  • Megosztom