Hasznos funkcióval bővül az Instagram

Az Instagram mostantól mindenkinek jelezni fogja, ha két napra visszamenőleg látta az összes fotót, így véget érhet az értelmetlen görgetés, végre képben leszünk és megnyugodhatunk, hogy nem maradtunk le semmiről.

A képmegosztó szolgáltatás már régóta nem időrendben pakolja a fotós bejegyzéseket, hanem a háttérben egy algoritmus igyekszik eldönteni, hogy mi lehet igazán érdekes nekünk és mi nem. Ez visszaváltozni már sosem fog, de az Instagram azért meghallgatja a felhasználói észrevételeket, és végre élesítették azt a funkciót, ami segít egy kicsit rendet vágni a káoszban.

A nem időrendi megjelenítés egyik rákfenéje, hogy az ember sosem tudhatja, látta-e az összes képet, amit az ismerősök/követett emberek kiraktak. Nos, ennek most részben vége, hiszen mostantól mindenkinek jelezni fogja az Instagram, ha két napra visszamenőleg látta az összes fotót, így véget érhet az értelmetlen görgetés, végre képben leszünk és megnyugodhatunk, hogy nem maradtunk le semmiről.
Az új funkció természetesen világszerte elérhető lesz minden felhasználó számára, ugyanakkor eltarthat egy darabig, míg minden készüléken megjelenik az újítás – írta a 24.hu.

  • Megosztom