Harley-Davidsonnal erősít a LEGO

A LEGO Csoport bemutatta a legújabb LEGO Creator Expert készletet, a Harley-Davidson Fat Boy modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben.

Az ikonikus Milwaukee motorkerékpár Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett LEGO változata különösen részletgazdag. Megörökíti az életnagyságú modell szépségét, és tökéletes mása az eredeti Harley-Davidson Fat Boynak az élethű dizájnelemeknek, a borításnak, és a külső felületeknek köszönhetően. Az 1023 darabos modell a teletárcsás kerekekkel, a csepp alakú üzemanyagtankkal, az integrált sebességmérővel és a kettős kipufogócsővel válik teljessé.

A kész modell 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és különböző mozgatható részekkel nyűgözi le tulajdonosait. A gumiabroncs forgatásával életre kelnek a Milwaukee-Eight motor mozgó dugattyúi és a dupla kipufogócsövei. A kormányrúd elforgatásával, a sebességváltó és a fékkar mozgatásával, valamint a támasztóláb lehajtásával a motor könnyedén leparkolható. A 2019-es Fat Boy motorkerékpár Wicked Red színárnyalatát idéző autentikus sötétvörös és fekete fényezéssel, valamint Harley-Davidson logókkal minden oldalon, tökéletes kiállítási darab minden otthonban, irodában vagy bárhol, hogy vezetésre inspiráljon.

A termékbevezetés alkalmából a LEGO mesterépítők megalkottak egy életnagyságú motort, amelyet ezüstbevonatú részekkel, Wi-Fi-s animációs vezérléssel, hang- és fényhatásokkal alakítottak ki, hogy 6000 speciális LEGO elemével együtt az igazi Harley-Davidson Fat Boy hű másolata legyen. A különleges alkotás megépítése 865 órát és 69 569 LEGO darabot vett igénybe, az 1:1 modellt a kiválasztott LEGO üzletekben és Harley-Davidson eseményeken láthatják majd kiállítva a rajongók.

A LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy modell közvetlenül a LEGO Store üzletekben és a LEGO weboldalán válik elérhetővé, a LEGO VIP tagok számára már július 17-től, míg a nagyközönség számára augusztus 1-jétől.

  • Megosztom