Hamarosan rajtol a Ninja Warrior a TV2-n

Rendhagyó módon hétfő esténként kerül majd képernyőre a Ninja Warrior Hungary című vetélkedő, ami október 16-tól lesz majd látható a TV2-n. A csatorna új műsorstruktúrával jelentkezik októberben, amelynek keretében több produkció is visszatér, így például hamarosan jelentkezik Az 50 milliós játszma is Majkával.

 

Egy igazán újító megoldással indítja majd a magyar televíziózás egyik legnagyobb szabású műsorát, a Ninja Warrior Hungary-t a TV2. Kutatásokra és nemzetközi példákra alapozva október 16-án hétfőtől, itthon még nem alkalmazott programstruktúrával várja a nézőket a csatorna. Ennek egyik meghatározó eleme a hétfő esténként, a Tények után képernyőre kerülő Ninja Warrior.

 

Az eddigi sikeres vasárnap esti sajátgyártású showműsorok után ezentúl hétfőn is event műsor várj a nézőket. Ennek hatására átalakul a többi nap műsorrendje is, mert a hétköznapi struktúra azaz, a Vigyázat gyerekkel vagyok! és az 50 milliós játszma keddtől szombatig lesz látható.

 

A TV2 új programstruktúrájáról a hazai televíziós iparág műsorterjesztési szakmai napján a „VÍZIÓ”-n beszélt Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-án rajtolt, október 9-től pedig újra élőben jelentkezik Majkával Az 50 milliós játszma.

  • Megosztom