Hamarosan visszatér az X-Faktor

Október 5-én indul az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor 9. évada. Új női mentor mutatkozik be a produkcióban Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt.

A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek.

A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek. Az X-Faktor október 5-től, minden szombat este 20:00-tól látható az RTL Klub műsorán.

  • Megosztom