Hamarosan jönnek a csúcstévék

A Samsung bemutatta 2020-as, Európában elérhető televízióit és hangrendszereit. A kiállított készülékek között megtalálható a Q950TS QLED 8K TV csúcsmodell, valamint további 8K és 4K felbontású QLED televíziók, MicroLED és Lifestyle tévék, valamint soundbarok.

A Samsung számára kiemelten fontos, hogy a felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve fejlessze legújabb technológiáit. Az új, élvonalbeli TV- és hangrendszerinnovációk csatlakoztatható megoldásokkal hoznak el interaktív és személyre szabott élményeket a felhasználók számára. Ezek a funkciók újradefiniálják a kikapcsolódás fogalmát és forradalmasítják az okos otthonokat.

A lenyűgöző, intelligens kijelzők új generációja

A Samsung 2020-as csúcsmodellje, a Q950TS 8K TV tiszta kép- és hangminőséggel, MI megoldásokkal és prémium kialakítással nyújt kiemelkedő technológiai innovációkat és biztosít magával ragadó élményt.

Az Európában 65, 75 és 85 colos verzióban elérhető Samsung Q950 QLED 8K TV készülék esetében a kijelzőt körbefoglaló keret alig észrevehető. A forradalmi Infinity Screen kijelző 99 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik. A Q950 elképesztően keskeny, 15mm-es panellel és nyolc beépített hangszóróval újraalkotja az eddig ismertkijelzők fogalmát. A készülék és környezete közötti határok elmosódnak, így a TV kiemelkedő otthoni tévézést tesz lehetővé.

A Q950 mellett a Samsung QLED 8K TV sorozata a Q900TS és Q800T modellekkel bővült. Az 55-től 98 colos méretig elérhető készülékek között mindenki megtalálhatja az egyéni igényeihez és a tévézésre szánt térhez leginkább illeszkedő modellt.

A Samsung QLED 4K TV készülékek továbbra is jelentős részét teszik ki a vállalat teljes televíziós portfoliójának. A 43-tól 85 colos verzióig elérhető 2020-as Q60T, Q70T, Q80T, Q90T és Q95T modellek a vállalat eddigi legerőteljesebb QLED 4K sorozatát jelentik.

A hang- és képminőség adja a Samsung QLED TV-k alapját, de a 2020-as sorozatot a fejlett, MI alapú okos kijelző megoldások teszik igazán különlegessé. A Samsung egyedülálló megoldásai biztosítják a felhasználókat arról, hogy az idei sorozattal többé nem szükséges kompromisszumot kötni a tévézés terén.

A Quantum Dot AI technológia egyesíti a Samsung 8K tartalomfeldolgozását az iparági szinten is kiemelkedő Tizen platformmal, ezzel képes szinte minden tartalmat felskálázni, így azok 33 millió pixelen jelenhetnek meg a képek forrásától és eredeti felbontásától függetlenül.

Az Adaptív Kép funkció figyeli a helyiség fényviszonyait és a megjelenő kép fényeloszlását is, így biztosít tiszta és kontrasztos képet fényes és sötétebb terekben is.

Az Active Voice Amplifier megszünteti a háttérzajokat, amelyek a második legzavaróbb tényezőt jelentik tévézés közben az európai felhasználók számára. A funkció automatikusan felismeri ezeket a zörejeket és optimalizálja a hangzást.

Az Object Tracking Sound+ (OTS+) háromdimenziós hanghatást hoz létre a készülék tetején, oldalán és alján található hangszórókkal egy egyedi mesterséges intelligencia alapú algoritmus segítségével. Az OTS+ képes a hangadást a képernyőn látható mozgáshoz igazítani, ezzel különleges felhasználói élményt biztosít.

A Q-Symphony egy egyedi többhangszórós megoldás. A sorozat történetében először, a 2020 QLED TV készülékek felső és oldalsó hangszórói egy Samsung Q szériás hangprojektor csatlakoztatásakor is bekapcsolva maradnak, így a felhasználók dinamikus és többdimenziós hangélményt kaphatnak.

 

  • Megosztom