Hamarosan hozzánk is megérkezik a Honor új nagyágyúja

Február 7-től lesz itthon is elérhető a boltokban az Európában január végén bemutatott Honor View20, a 48 megapixeles kamerával rendelkező telefon alapverziója közel 210 ezer forintba kerül majd. Akinek nagyon sürgős, hogy beszerezze, a Media Marktnál már előrendelheti a készüléket.

A 6GB + 128 GB-os verzió javasolt bruttó fogyasztói ára 209 990 forint, míg a 8GB + 256 GB-os limitált kiadás, ami február 14-től lesz megvásárolható Magyarországon 239 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron kerül a piacra. A Honor View20 limitált kiadását a legendás olasz divatház, a Moschino ihlette.

A Honor View20 48 megapixeles hátlapi kamerát kapott, a szenzor a Kirin 980 lapkakészlet és a mesterséges intelligencia támogatásával elképesztő részletességű, korábban még nem látott minőségű fotók megalkotására született. A kameratechnológia mellett a megjelenítés is újszerű, az ún. All-View kijelzőbe épített 25 MP-es kamera, szenzorszigettől mentes élményt és kiemelkedő, 91,8% kijelzőarányt biztosít egy mindössze 4,5 mm-es átlátszó kameralyukkal.

A Honor View20 több újgenerációs funkcióval is rendelkezik: 7 nm-es Kirin 980 AI chipset és intelligens kettős-NPU várja a parancsokat, a folyadékkal működő hűtőrendszer pedig hatékonyan képes eloszlatni a hőt a jobb és tartósabb teljesítmény érdekében, valamint AI tripla-antennás Wi-Fi technológia is gazdagítja a repertoárt, mely megakadályozza a jel gyengülését akkor is, amikor a felhasználó keze eltakarja valamelyik adóvevőt. Mindezek mellett pedig 4000 mAh-es akkumulátor biztosítja a tartós és folyamatos játékot.

  • Megosztom