Hamarosan debütál a Microsoft és a Sharp csúcskategóriás képernyője

A Sharp az Integrated Systems Europe (ISE) vásáron mutatja ma be 2019-ben forgalomba kerülő kiemelt termékeit és megoldásait, köztük a három új, digitális tartalomszolgáltató rendszerekhez tervezett 4K-s professzionális képernyőt, a Microsoft-tal együttműködve kifejlesztett 4K-s interaktív Windows collaboration display képernyőt, két új 4K-s BIG PAD interaktív képernyőt és egy második generációs 8K-s monitort.

A három különböző részre osztott standon (Hall 12 / E100) a Sharp bemutatja a kiskereskedelemnek (Engage – Elérés), az oktatásnak (Learn – Tanulás) és az irodák számára (Working Together – Közös munka) tervezett okos megoldásait.

A stand negyedik szekciója (Innovate – Innováció) a Sharp Ultra HD formátum terén elért vezető szerepét mutatja be olyan, a jövőbe mutató technológiákkal, mint a világ első 8K-s kompakt kamerája, a Sharp 8K-s tartalmak létrehozására és megjelenítésére alkalmas 8K-s ökoszisztémája, valamint a kiskereskedők számára egy magával ragadó VR bemutató.

Közös munka

A Sharp az ISE-n mutatja be első Windows collaboration display (WCD) képernyőjét, az interaktív kijelzők következő generációját, amit a csapatmunka támogatására és fejlesztésére terveztek. A 70”-os 4K-s képernyő megfelel a Microsoft WCD specifikációinak, és a Sharp díjnyertes érintés technológiáját ötvözi az okosabb munkahelyet biztosító érzékelőkkel.

Óránkénti élő bemutatókon szemléltetik, hogy hogyan tehetők az irodai megbeszélések eredményesebbé a WCD segítségével. Az USB-C és a vezeték nélküli kapcsolódásnak köszönhetően a készülékhez gyorsan lehet csatlakozni, megszüntetve ezzel a megbeszélések elején vagy a különböző előadók eszközei közötti váltáskor előforduló csúszásokat. Ezt a megjelenítőt úgy tervezték, hogy működjön a népszerű Microsoft eszközökkel (például az Office 365-tel), amelyeket a szervezetek munkavállalói már használnak.

A Sharp legújabb, vállalati környezetek számára megalkotott BIG PAD-jét is bemutatja. A TH1 termékcsalád 85”, 75” és 65” képátlójú, 4K-s Ultra HD (3840 x 2160) felbontású interaktív kijelzői 20 pontos érintőképernyővel és a legújabb InGlass™ interaktív technológiával rendelkezik, amely rendkívül precíz Pen-on-Paper élményt biztosít. Az integrált Android PC egy tábla alkalmazást is tartalmaz, és könnyen csatlakoztatható más eszközökhöz.

Tanulás

A Sharp interaktív megoldásokat mutat be az oktatás minden szintjéhez: az óvodáskorú gyermekeknek szánt korai tanulássegítő táblától, az egyetemi és a vállalati képzőközpontok előadásaihoz tervezett legújabb Sharp interaktív BIG PAD-ig (PN-70HC1E).

A BIG PAD HC1 termékcsalád 70″-es, 75″-ös és 86″-os méretű 4K-s Ultra HD (3840 x 2160) felbontású képernyői a csatlakozási lehetőségek széles skálájával rendelkeznek, így például USB, HDMI és vezeték nélküli csatlakozással. A 4K-s felbontás és a Sharp érintés technológiája lehetővé teszi a nagy felbontású olvasást és az igen érzékeny Pen-on-Paper írást finom részletességgel.

A Sharp ISE partnere, a Qwizdom bemutatja Oktopus oktatási platformját több mint 70 tantárgy specifikus eszközével, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy óráikat életre keltsék. Az egyetemi oktató és digitális művész, Paul Clarke készen áll arra, hogy ötleteket adjon és technikákat mutasson be az interaktív képernyők használatára az oktatásban és a kreatív iparág nagyképernyő használatával kapcsolatos jó példákat osszon meg.

Elérés

A stand ezen részét a Sharp azon új termékeinek szentelték, amelyek a vonzó tartalmak mejelenítéséért felelősek. A Sharp 2019-ben összesen 12 új 4K-s Ultra HD felbontású képernyővel bővíti kínálatát, három termékcsaládban: a PN-HM, a PN-HB és a PN-HW sorozatokban.

A PN-HB és a PN-HM modellek nagy formátumú képernyők, három különböző méretben (65”-től 85”-ig). Ezeket a készülékeket álló vagy fekvő elrendezésben, akár arccal felfelé is lehet telepíteni, és számos különböző partneralkalmazást képesek futtatni a beágyazott Android 7.1 SoC és a Mini-OPS bővítőhelynek köszönhetően. A Sharp PN-HW sorozatának professzionális megjelenítői hat képernyőméretben érhetők el (43″-tól 86″-ig) és beépített USB médialejátszóval is rendelkeznek.

A korábbi évekhez hasonlóan a Sharp szoftverpartnere, a Cenareo (korábban CityMeo) felelős a Sharp stand digital signage tartalmaiért és idén egy arcfelismerő szoftver élő bemutatójával is készültek.

A Sharp szoftverpartnere, a Videro szintén élőben mutatja be szoftveres ökoszisztémáját az új PN HB/HM modelleken, szemléltetve, hogy a tartalmak és a képernyők hogyan vezérelhetők mobileszközökön keresztül.

Innováció

A stand innovációnak szentelt területén a Sharp 8K-s ökoszisztémáját mutatja be, kiemelt figyelmet szentelve új 8K-s professzionális videokamerának és 8K-s képernyőnek. A 8C-B60A 8K-s (60p) professzionális videokamera több funkciót egyesít magában és képes videofelvételeket rögzíteni és lejátszani, továbbá vonal kimenettel is rendelkezik. A kamera által készített felvételt a Sharp második generációs, kivételes képminőséget biztosító 80”-as méretű 8K-s képernyőjén, az 8M-B80AX1E modellen lehet megtekinteni.

A Sharp a professzionális fogyasztók (prosumer) célcsoportjának tervezett 8K-s videokamera prototípusát is bemutatja. A kompakt kamera Micro Four Thirds rendszerű és CMOS érzékelője képes 8K felbontású tartalmat 30 fps sebességgel rögzíteni H.265 kodek használatával.

A Sharp kreatív technológiákra szakosodott partnere, a Demodern, VR bemutatót tart az új 86”-os képátlójú, 4K-s PN-HW861 monitoron. Az IKEA számára tervezett VR interaktív bemutatóterem lehetővé teszi a látogatók számára, hogy egy virtuális nappaliban és konyhában megtekintsék a bútorokat, vagy akár át is rendezzék azokat.

A stand további részein a Sharp termékcsaládok egyéb termékeivel lehet találkozni, így többek között a Skywell légköri vízgenerátorral, amely tiszta vizet hoz létre a körülöttünk lévő levegőből, vagy a Toshiba Portégé X30 és Tecra X40 üzleti laptopjaival, valamint egy látogatókezelő megoldás is felállításra kerül, amely lehetővé teszi az időponttal rendelkező látogatóknak, hogy bejelentkezzenek a standnál.

  • Megosztom