Halloween bulit tart a Da Vinci TV

Magyarországon is egyre népszerűbb a Halloween, ezért a Da Vinci TV műsorcsokorba foglalta a legjobb tippeket, tudományt és mókát, hogy október 31-én az ünneplés stílusos és felejthetetlen legyen.

A Halloween a szellemek, szörnyek és éjszakai lények ideje! A kelták hite szerint október 31-én este a holtak szellemei visszatérnek, ezért az emberek különféle álcázó maskarákba öltöznek, hogy ezzel akarják becsapni és összezavarni őket.

Az ünnepet Amerikában az ír bevándorlók honosították meg, az 1900-as évek elejétől vált igazán népszerűvé. A Halloweent így elsősorban az angolszász területeken ünneplik, de a popkultúrának köszönhetően egyre több országban elterjedt. Magyarországon a 2000-es évek közepétől jellemző, hogy egyre többen szerveznek Halloween bulikat, készítenek töklámpást, öltöznek ijesztő jelmezekbe.

A Da Vinci TV október 31-én szombat délutántól estig ennek a különleges alkalomnak szenteli műsorait. Lesz tudományos tökfaragás, zombi smink, művér, különleges effektek, és természetesen a kihagyhatatlan rengeteg érdekes kísérlet. Pókok, Drakula gróf, történelmi boszorkányok – a Da Vinci emblematikus sorozatai – a Tudomány nagyban, a Történelem másképp vagy a Csináld magad okosságok – mind a Halloweenhez kapcsolódó epizódokkal kerülnek adásba!

Aki a lineáris televízió műsorairól lemarad a megújult Da Vinci Kids alkalmazásban minden programot, teljes epizódokat megtalál, s helytől és időtől függetlenül élvezheti a szuper tartalmakat.

Halloween különkiadás 16:40-től este 20 óráig a Da Vinci TV-n!

  • Megosztom