Gyorsított a UPS

A UPS a közúti hálózatában és infrastruktúrájában eszközölt beruházásoknak köszönhetően csökkenti a tranzitidőt 26 európai ország 350 városa között.

 

A magyar ügyfelek ettől kezdve gyorsabban szállíttathatnak közúton a balti-tengeri államokba, Csehországba, Finnországba, Németországba, Olaszországba, Hollandiába, Lengyelországba, Spanyolországba és Svédországba. Egy csomag eljuttatása Budapestről például Stockholmba az eddigi négy nap helyett három nap alatt végrehajtható, a UPS Express szolgáltatás pedig légi úton garantál gyorsabb szállítást Magyarország és Lengyelország észak-nyugati városai között.

 

„Az üzletek vezetőinek, hogy vevőik a kellő időben és helyen, valamint a megfelelő áron kaphatják meg termékeiket” – mondta el Jim Kearney, a UPS magyarországi országigazgatója. „Hogy ebben segítsük ezeket a cégeket egyes területekre való kiszállítási időket akár 24 órával is csökkentettük.”

 

Ez a projekt része a UPS 2014 és 2019 között európai hálózatában tervezett 2 milliárd dolláros beruházásának. A UPS ennek a hálózati bővítési, illetve áttervezési programnak több mint harmadát már befejezte, és új létesítményeket hozott létre Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban.

 

A UPS 2016 júniusában Magyarországon is bejelentette új vecsési központja építését, mely korábbi létesítményénél 300 százalékkal nagyobb lesz, és egyetlen épületben egyesíti a cég kiscsomag, illetve ellátási lánc szolgáltatási üzletágát, valamint a UPS Magyarország központját.

  • Megosztom