Győrfi Pállal kampányol a Danubius Hotels

Már ne maradj otthon! – mondja Győrfi Pál, a Danubius Hotels kisfilmjében. A szállodalánc május végén nyitotta meg balatonfüredi, győri és büki szállodáit, június közepétől pedig budapesti szállodái közül is megnyílik a Danubius Hotel Helia. A vendégek biztonságára kiemelten figyelő „Biztos Pihenés” programjukat az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével közösen mutatják be.

A Danubius Hotels Győrfi Pált látta vendégül a Danubius Hotel Marinában és segítségével az alábbi filmben mutatja be, hogy milyen új intézkedésekkel garantálja a szállodalánc a vendégek biztonságos kikapcsolódását a Danubius Hotels szállodáiban.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől megismerhetik a legfontosabb általános higiéniai szabályokat, a Danubius Hotels szakemberei pedig bemutatják a szállodák minden részlegét átfogó „Biztos Pihenés” protokollunk legfontosabb elemeit.

„Az elmúlt hónapokat követően sokkal frissítőbb lesz az első csobbanás a medencében, sokkal izgalmasabb lesz az első játék a Bubbles Club sárkányaival és sokkal több látnivalót tartogat az első séta a szálloda környékén – mi pedig sokkal jobban vigyázunk a vendégeinkre!” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

  • Megosztom