Gyermeknapi premierek a Cartoon Networkön

Izgalmas sorozatokkal készül a gyermeknapra a csatorna, és az online felületein is újdonságokkal várja a felhasználókat.

A Cartoon Network gyermeknapi premierjei izgalommal, akciódús történésekkel teli sorozatok: a május végén induló Villámmacskák akcióban című sorozat hősei bátor vezérük, Leon-O vezetésével elmenekülnek szülőbolygójukról, a Tanderáról, és új otthonra lelnek a Harmadik Földön, ahol küldetésük, hogy megvédjék annak flóráját és faunáját a gonosz Mumrától. A május 25-től látható Power Players hősei titkos akcióhősök, akik játékként, egy kisgyerek küldetését teljesítik, ami nem kevesebb, mint megmenteni a Földet. A Boomerang csatorna csupa-csupa állatos premierrel örvendezteti meg a legkisebbeket. Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái, Tom és Jerry kalandjai tovább folytatódnak a már látható legújabb Tom és Jerry-epizódokban a világ leghíresebb macska-egér párosa hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígér. A Boomerang új sorozatának főszereplője Binky ügynök, a macska, aki barátaival: Gordon kutyával, Fluffy Vandemere őrmesterrel, Gracie kapitánnyal, Nolával és Loo-val mindent megtesznek, hogy megvédjék emberbarátaikat, Nagy embert és Kis embert az intergalaktikus veszélyektől!

A WarnerMedia kiemelt figyelmet fordít az úgynevezett non-lineáris platformokra, azaz a neten, közösségi médiában, telefonon, játékok, videók, szabadidős ötletek formájában fellelhető tartalmakra. Ilyenek a kifejezetten gyermeknap alkalmából készült, Power Players- kvíz, Binky ügynök- kirakós és Villámmacskák aloldal.

A vírus okozta bezárt helyzetre tekintettel, amelyet a gyerekek vészelnek át a legnehezebben, a két gyerekcsatorna mókás, színes ötletkavalkáddal készült: a CNegyütt elnevezésű oldalon a legkisebbek különféle színezős, történetmesélő, animációs játékokkal tehetik próbára ügyességüket, vagy bolondos ‘csináld magad’ videókból készíthetik el kedvenc sorozathőseik (a Pindúr Pandúrok, Ben10, Alma és hagyma) kosztümjeit, kedvelt tárgyait.

  • Megosztom