Gyermekeknek segít a Tesco

A Tesco 2017-ben is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet tavaszi kampányát, a Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtést. A segélyszervezet a befolyt adományokból nehéz sorsú, traumát szenvedett rászoruló gyermekeknek szeretne fejlesztő és közösségi programokon keresztül kapaszkodót nyújtani. Az áruházlánc vásárlói május 31-éig 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthetnek szebbé tenni rászoruló gyerekek gyermekkorát.

 

Rengeteg gyermek él nélkülöző családban országszerte. Sokaknak nincs otthonuk, még többnek nem adatik meg a fejlődésükhöz feltétlenül szükséges alapvető gondoskodó-támogató környezet. A Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtő kampány segítségével ezek a nehéz sorsú gyermekek juthatnak egy lépéssel közelebb a gondtalan hétköznapokhoz. A kampány során gyűjtött adományokból az Ökumenikus Segélyszervezet egyéni és közösségi fejlesztő foglalkozásokat, speciális táborokat szervez, továbbá lehetősége nyílik még több rászoruló gyermeket bevonni a programba. Így az adományok olyan helyre kerülnek majd, ahol a leginkább szükség van a támogatásra.

 

A Tesco több éve stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Vásárlóival és munkatársaival évről-évre bekapcsolódik a karácsonyi szeretet.éhség., valamint a tavaszi Felhőtlen Gyermekkor országos pénzadománygyűjtő kampányokba. Tavaly a Felhőtlen Gyermekkor kampányban a Tesco vásárlói több mint 36 millió forintot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekek számára. A Tesco áruházak pénztárainál elérhető 250 forint értékű kuponok megvásárlásával idén is hozzájárulhatnak, hogy minél több nehéz sorsú gyermeknek tudjunk együtt segíteni!

  • Megosztom